Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Vlad Batrîncea: După această campanie suntem mai puternici

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 4 iunie 2018

58% dintre chişinăuieni şi-au acordat votul pentru Ceban. Şi doar 42% pentru Năstase. Acest lucru a fost anunţat pe reţelele de socializarea a secretarului executiv al Partidului Socialiştilor, Vlad Batrîncea. El a remarcat că, “este o diferenţă considerabilă! Înseamnă că, este totuşi raţionament. Şi locuitorii oraşului au luat o decizie raţională pentru Chişinău. Înseamnă că, nu totul este pierdut”.

De asemenea, Vlad Batrîncea a declarat că partidul va “lucra asupra greşelilor sale” şi neapărat va cîştiga: “Nu ne vom relaxa şi întrista. După această campanie suntem mai puternici. Peste un an neapărat vom cîştiga!”.

În ajun, Vlad Batrîncea a mulţumit alegătorilor, susţinătorilor şi prietenoasei echipe PSRM: “Mulţumim frumos chişinăuieni!

Mulţumim frumos, susţinătorilor! Mulţumesc frumos echipei noastre mari şi prietenoase, familiei! Am făcut un lucru bun!”

Socialistul a menţionat că “indiferent de atacurile din dreapta şi din stînga, de mizeria la adresa noastră, manipulări, chişinăuienii au ieşit în masă la vot, pentru o administrare profesionistă a oraşului şi pentru tot ce-i mai bun pentru oraşul nostru drag”.

El a numit motivele pentru care a învins candidatul mai slab: “… din nou Coloniţa, Băcioi şi Durleşti. Din nou funcţionari corupţi precum Ghimpu, Chirtoacă, Şalaru, Leancă, PLDM şi toată fauna coruptă s-a unit împotriva «ciumei roşii» şi «mîna Moscovei». Da, implicarea deschisă a vecinilor — României, ambasadei SUA şi UE.

Da, mica răzbunare şi alinare a lui Voronin şi Usatîi, cărora le este indiferentă soarta oraşului, staţia de epurare şi marşurile LGBT.

Important… ca socialiştii să nu cîştige, iar după, măcar şi potopul. În schimb şi-au arătat adevărata faţă. Unul poate merge în fruntea marşului unioniştilor, iar altul în fruntea marşului LGBT”.

După părerea socialistului, “Chişinăul va fi din nou condus de suburbii, căci în oraş Chirtoacă 2 (Năstase) a pierdut. Dar… Timp de un an, pînă la alegerile următoare pentru primarul general al capitalei, situaţia va degrada şi mai mult. Căci Chirtoacă-2 se va ocupa de alegerile parlamentare, iar de competenţe, program şi echipă, acesta nu dispune.

În schimbul muncii minuţioase, zilnic va fi o activitate tribunală cu Partidul Democrat, CEC-ul care nu a observat nici implicarea cetăţenilor străini, nici agitaţia barbară din ziua alegerilor.

Peste un an vom fi mai puternici, iar ei se vor îneca în propria impotenţă geopolitică. Chişinăuienii neapărat vor învinge!”, a conchis Vlad Batrîncea.

socialistii.md