Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiMaxim Braila

Maxim Braila, candidatul Partidului Popular din Moldova, se înscrie în cursa pentru funcţia de Primar al capitalei

|versiune pentru tipar| Maxim Braila, 18 aprilie 2018

Partidul Popular din Moldova îl înaintează în competiţia electorală din Chişinău pe vicepreşedintele PPRM, Maxim Braila. Acesta a depus actele astăzi, pentru a fi înregistrat în cursă, fiind unul dintre cei mai tineri pretendenţi la funcţia de edil al capitalei.

Într-o primă declaraţie făcută imediat după depunerea pachetului de documente, candidatul Partidului Piopular a specificat că, porneşte de la ferma convingere că “Chişinăul merită o administraţie eficientă, transparentă şi în favoarea cetăţenilor. Primul lucru pe care îl voi face în calitate de primar va fi electronizarea sistemului de administrare — E-guvernare la primărie. Acest mecanism va înlătura corupţia şi birocratismul în structurile Primăriei. Chisinaul merită să fie un oraş al tineretului, cu manifestări culturale, festivaluri şi un punct atractiv pentru turişti. Eu voi distruge stereotipul că tinerii nu pot gestiona corect şi pragmatic capitala. Tinerii pot, au capacitaţi şi au dorinţă. Eu cred în Chişinău!”

Maxim Braila este vicepreşedintele Partidului Popular din Moldova şi preşedintele organizaţiei de tineret a formaţiunii. Acesta a candidat independent în 2011 la funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău.

Maxim Braila are 25 de ani şi a studiat la Facultatea de Drept.

pprm.md