Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiValeriu Munteanu

Valeriu Munteanu a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcţia de Primar General al mun. Chişinău

|versiune pentru tipar| Valeriu Munteanu, 4 aprilie 2018

Valeriu Munteanu a depus în această dimineaţă actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcţia de Primar general al mun. Chişinău.

După depunere, Valeriu Munteanu a venit cu un mesaj către locuitori.

“Vreau să comunic locuitorilor mun. Chişinău că binomul Plahotniuc — Dodon a capturat întreaga republică, iar planul lor este ca să captureze şi Chişinăul.

Consider că pot să opresc acest binom în calea lor de a uzurpa şi de a captura puterea şi în Chişinău. Chişinăuienii merită mai mult, trebuie să facem din Chişinău un oraş cu adevărat european, venim să construim, nu să cârpim.

Noi am reuşit întotdeauna să facem campanie electorală cu bugete foarte reduse, de zeci de ori mai puţin decât alţi concurenţi politici, dar cu un rezultat mult mai bun. De această dată va fi la fel, vom avea cheltuieli reduse, de aceea vom conta foarte mult pe dialogul deschis cu cetăţenii. Voi merge de la casă la casă, de la om la om în fiecare sector şi suburbie a mun. Chişinău.

Ceea ce ţine de Silvia Radu şi Ivan Ceban, aceştia sunt instrumentele docile ale lui Plahotniuc şi Dodon. Mizez pe toţi locuitorii Chişinăului, pe cei care vor cu adevărat ca ei să conteze, ca votul lor să conteze şi să trăiască într-un oraş care cu adevărat să fie o metropolă europeană”, a subliniat Valeriu Munteanu.

pl.md