Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiValeriu Munteanu

Declaraţia lui Valeriu Munteanu în susţinerea candidatului Andrei Năstase

|versiune pentru tipar| Valeriu Munteanu, 21 mai 2018

Dragi chişinăuieni,

După cum bine ştiţi, raţiunea acestei campanii electorale a fost şi rămâne a fi eliberarea primăriei Chişinău din ghearele binomului Plahotniuc-Dodon. Acesta a fost şi mobilul participării mele în aceste alegeri.

Vreau să mulţumesc foarte mult locuitorilor capitalei, care au ales să mă voteze pe mine. O să vă îndreptăţesc încrederea acordată.

Vreau să mulţumesc tuturor colegilor, care au muncit cu abnegaţie alături de mine, în această campanie electorală.

Rezultatele mele şi cauzele acestora nu le voi discuta acum, vom reveni după turul doi al alegerilor. Miza astăzi este alta. De aceea, declar toată susţinerea pentru Andrei Năstase, candidatul forţelor pro-europene, care a rămas în cursă, să lupte cu forţele oligarhice ale binomului Plahotniuc-Dodon. Susţinerea este necondiţionata, dar mi-ar plăcea ca anumite puncte din programul meu să fie preluate în programul lui Andrei Năstase, pentru binele cetăţenilor oraşului nostru.

Îndemn cu tărie alegătorii care m-au votat ieri, să-l voteze în turul al doilea pe Andrei Năstase, ceea ce va face posibil ca la toamnă, forţele pro-europene să câştige alegerile parlamentare, în faţa binomului Plahotniuc-Dodon. Împreună vom învinge!

Solicit tuturor locuitorilor capitalei, celor din oraş şi celor din suburbii să iasă masiv la vot în data de 3 iunie, mai ales le solicit acest lucru celor, care din varii motive nu au venit în ziua de ieri la vot.

În ceea ce mă priveşte, ca şi până acum, voi continua să lupt pentru libertate şi democraţie, pentru revenirea românilor basarabeni la Ţara-Mamă România. Voi rămâne acelaşi Valeriu Munteanu pe care îl cunoaşteţi şi pe care l-aţi văzut în campanie. Lupt, nu mai ascund, în continuare.

Iar lupta noastră pe termen scurt este preluarea primăriei Chişinău din ghearele Binomului, iar în noiembrie, obţinerea majorităţii parlamentara a forţelor pro-europene şi anti-binom.

Mult succes, Andrei Năstase. Am convingerea fermă ca Binomul nu va învinge la Primărie. Suntem mai mulţi şi mai puternici decât ei.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

În loc de epilog: mi-am propus în această campanie electorală să zdrobesc caracatiţa binomului corupt. Caracatiţa este încă vie, dar abia răsuflă…

facebook.com