Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPCRM

Declaraţia Comitetului Central al PCRM

|versiune pentru tipar| PCRM, 30 mai 2011

Stimaţi compatrioţi!

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova aduce cele mai sincere mulţumiri tuturor cetăţenilor care au participat activ în marşurile sociale de amploare din oraşele Republicii Moldova şi capitala ţării noastre.

Solidaritatea dumneavoastră, neindiferenţă, unitatea de care aţi dat dovadă a făcut posibilă participarea a miilor de cetăţeni la acţiunile de protest, demonstrînd odată în plus Alianţei atitudinea reală a poporului Republicii Moldova faţă de conducerea actuală a ţării.

Sîntem siguri, că aceiaşi unitate o vom demonstra cu toţii şi pe data de 5 iunie 2011, în cadrul alegerilor generale locale. Anume acest lucru va garanta îndepărtarea regimului antipopular şi antistatal de la guvernare. Pe data de 5 iunie să spunem cu toţii un ferm “NU” Alianţei “pentru euro”!

Prin susţinerea masivă în cadrul marşurilor sociale, cetăţenii au demonstrat faptul că sînt pregătiţi nu doar pentru a obţine victoria în aceste alegeri, dar şi pentru a apăra această victorie în mod categoric. Doar împreună, nu vom permite excrocilor care se află la guvernare să-şi realizeze planurile meschine de falsificare a alegerilor, pe care cu certitudine le pregătesc, nu le vom permite să ignoreze voinţa poporului!

Facem un apel către toţi cetăţenii, să fie uniţi, să fie devotaţi idealurilor independenţei Patriei noastre. Vă chemăm pe toţi să votaţi pe 5 iunie, în structurile administraţiei publice locale, pentru candidaţii Partidului Comuniştilor — unicului partid, care prin fapte reale a demonstrat capacitatea de a apăra drepturile fiecărui cetăţean, drepturile întregului popor la o viaţă decentă, partidul care este capabil să asigure un viitor democratic şi liber al Republicii Moldova.

Sursa: www.pcrm.md