Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPDM

Partidul Democrat face diferenţa în favoarea AIE

|versiune pentru tipar| PDM, 27 mai 2011

Constatăm că şi actualul scrutin electoral se bucură de puţine sondaje sociologice, ceea ce scade din impactul lor. Totuşi, apreciind cu rezervele de rigoare cercetarea Vox-Populi publicată astăzi, menţionăm, că ea confirmă obiectivul politic al PDM în această campanie la nivelul municipiului Chişinău.

Este evident, că Partidul Democrat face diferenţa în aceste alegeri prin atragerea alegătorilor săi de pe segmentului de centru-stânga, fapt care blochează tentativa comunistă de a prelua controlul asupra capitalei şi consolidează guvernarea democratică din Republica Moldova!

Este greu de spus în ce măsură sondajele reflectă finalitatea acestui scrutin, dar chemăm alegătorii noşti, în mod special pe cei care încă se gândesc, să participe la votare cu încredere, ca să avem un rezultat mai bun pe 5 iunie. Votul cetăţenilor va constitui rezultatul adevărat. Şi oamenii înţeleg tot mai bine că este lipsit de sens să votezi PCRM, care va rămâne în opoziţie, fără nici o posibilitate de a-şi promova ideile şi de a-şi ajuta susţinătorii. Dacă vrem mai multă grijă din partea statului, singura alternativă de promovare a politicilor sociale în cadrul actualei guvernări este Partidul Democrat din Moldova.

În context mai larg, fiecare actor electoral, dacă înţelege şi îşi asumă partea sa de responsabilitate pentru viitorul localităţilor şi al ţării noastre, urmează să se concentreze pe eficienţa propriei strategii pe final de campanie. Doar astfel se poate contribui la asigurarea perspectivei democratice pentru Chişinău şi pentru Republica Moldova.

Sursa: www.pdm.md