Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPL

Partidul Liberal va merge în alegeri cu sloganul “Împreună cu Dorin Chirtoacă pentru Chişinău!”

|versiune pentru tipar| PL, 21 aprilie 2011 | 

Echipa de candidaţi ai Partidului Liberal pentru Consiliul Municipal Chişinău s-a lansat oficial astăzi, 21 aprilie în cursa electorală pentru scrutinul din 5 iunie 2011, după ce Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău a înregistrat lista candidaţilor PL pentru Consiliul Municipal Chişinău.

Prezent la depunerea listei de consilieri pentru CMC, Dorin Chirtoacă, Primarul General de Chişinău, a reiterat că oraşul are nevoie de o continuitate politcă.

“Mă aflu aici pentru a transmite locuitorilor Chişinăului mesajul meu ferm: în următorii 4 ani mă voi baza pe o echipă pregătită să asigure o majoritate pricepută şi activă în Consiliul Municipal. Noi propunem în continuare un parteneriat cu cetăţenii, un parteneriat bazat pe muncă, implicare şi dezvoltare durabilă”.

Cu această ocazie, a fost prezentată platforma electorală, unde sunt punctate domeniile prioritare ale Chişinăului, asupra cărora doresc să lucreze în continuare: susţinerea investiţiilor pentru crearea de locuri de muncă, refacerea infrastructurii (drumuri, reţele subterane şi supraterane, apeducte) şi dezvoltarea transportului public, amenajarea curţilor şi termoizolarea blocurilor, precum şi continuarea programului de succes “Prima Casă”.

Sloganul Partidului Liberal în această campanie electorală este: “Împreună cu Dorin Chirtoacă pentru Chişinău!”

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md