Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPL

Pregătirile Tineretului Liberal pentru cursa electorală

|versiune pentru tipar| PL, 4 mai 2011

“Partidul Liberal este un partid parlamentar, care are în echipă tineri energici, perseverenţi şi puternici, noi vom câştiga cu siguranţa alegerile în municipiul Chişinău”. Aceasta este opinia Preşedintelui PL Mihai Ghimpu exprimată în cadrul unei întâlniri de lucru cu reprezentanţii Tineretului Liberal din sectoarele şi suburbiile municipiului Chişinău.

În contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie 2011, Mihai Ghimpu i-a îndemnat pe tineri la implicare maximă şi la conjugarea eforturilor acestora cu cele ale echipei seniorilor liberali pentru a fi duse la bun sfârşit reformele benefice iniţiate în 2007.

“Experienţa acumulată de tineri în activitatea de partid este de nepreţuit, fiind foarte necesară în devenirea lor profesională. PL, chiar dacă are cele mai puţine mandate în actualul Parlament, este cel mai puternic partid, deoarece susţine plenar cauza naţională, apără dezinteresat interesele cetăţenilor şi promovează consecvent aceste idealuri”, a mai menţionat Preşedintele PL Mihai Ghimpu.

Potrivit lui Mihai Ghimpu, prototipul schimbării până la capăt este actualul Primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, care s-a înscris repetat în cursa electorală pentru primărie, deoarece doreşte ca tinerii să aibă parte de un viitor demn, în care îşi găseşte loc prosperitatea, demnitatea, valorile naţionale şi cele europene.

Referindu-se la mesajul pe care îl va promova PL în actuala campanie electorală, Mihai Ghimpu a subliniat că acesta va fi în spiritul valorilor liberale şi a principiilor democratice. “În această campanie electorală PL va lupta împotriva principiilor comuniste afişate nu doar prin denumire, ci şi la nivel de mentalitate. Nu vom accepta să fie prostiţi cetăţenii prin politici comuniste, folosindu-se democraţia”, a spus Mihai Ghimpu.

În cadrul întâlnirii, circa 35 de persoane din sectorul Râşcani al municipiului Chişinău au devenit, începând de ieri, membri ai Partidului Liberal. Carnetele de membru au fost înmânate de către Preşedintele PL Mihai Ghimpu.

La eveniment au fost prezenţi circa 200 de tineri, membri ai Tineretului Liberal din sectoarele şi suburbiile municipiului Chişinău. Pretorul sectorului Râşcani Mihai Cârlig, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL din sectorul Râşcani, prezent la eveniment i-a felicitat pe noii membri şi le-a urat bun venit în familia PL.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md