Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPL

Echipa PL din Vadul lui Vodă, pregătită să realizeze schimbarea până la capăt

|versiune pentru tipar| PL, 23 mai 2011

Dorin Chirtoacă împreună cu Natalia Calancea, candidatul PL la funcţia de primar al oraşului Vadul lui Vodă, au avut o întâlnire cu locuitorii, în cadrul căreia au prezentat cetăţenilor echipa de consilieri ai Partidului Liberal, înscrişi în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 iunie.

Natalia Calancea a prezentat locuitorilor oraşului obiectivele pentru următorii 4 ani de mandat, priorităţi pe care, împreună cu echipa de consilieri, se angajează să le îndeplinească. “Avem o echipă serioasă, consilieri demni de a reprezenta oraşul în Consiliul municipal. Vom realiza ceea ce ne-am propus şi sper că pe 5 iunie veţi alege echipa Partidului Liberal”, a menţionat Natalia Calancea.

Dorin Chirtoacă a enumărat proiectele realizate în oraşul Vadul lui Vodă de către autorităţile municipale, pe parcursul mandatului său de primar de Chişinău. În special, este vorba de reparaţia capitală a Liceului Teoretic “Ştefan Vodă”, construcţia reţelelor de canalizare în sectorul nou al oraşului, gazificarea a trei străzi din oraş şi desigur proiectarea zidului de protecţie contra inundaţiilor în zona de odihnă din oraşul Vadul lui Vodă.

În finalul mesajului său adresat cetăţenilor, Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău, şi-a exprimat siguranţa că şi în Vadul lui Vodă vor fi duse până la capăt acele reforme care i-au permis Chişinăului să iasă din criza economică şi social-politică în care a fost până în 2007.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md