Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPL

Partidul Liberal: Împreună pentru Ghidighici

|versiune pentru tipar| PL, 29 mai 2011

Dorin Chirtoacă a avut o întâlnire cu locuitorii satului Ghidighici, unde împreună cu Ion Begleţ, candidatul PL la funcţia de primar de Ghidighici a prezentat cetăţenilor echipa de consilieri ai Partidului Liberal şi priorităţile din programul de guvernare pentru următorii patru ani.

“Suntem o echipă puternică, vă asigur că vom reuşi, în această cursă electorală va învinge democraţia. Cu voia lui Dumnezeu vom ajunge mai departe , pentru a continua schimbarea pe care am început-o în 2007”, a menţionat Dorin Chirtoacă în discursul său.

Ion Begleţ şi-a prezentat platforma electorală, punctând obiectivele pe care se angajează împreună cu echipă de consilieri să le realizeze în următorii 4 ani. “Vă rog să ne acordaţi votul de încredere, avem nevoie de o majoritate stabilă în Consiliu pentru a putea continua reformele pe care le-am început împreună.Veniţi la alegeri şi votaţi Partidul Liberal”.

După ce a trecut în revistă realizările sale timp de cei patru ani de mandat, Dorin Chirtoacă a prezentat o parte din proiectele ce urmează a fi realizate în viitorul mandat. Construcţia apeductului pe străzile Victoria şi Dimitrie Cantemir, reparaţia capitală a grădiniţei din satul Ghidighici, proiectarea barajului Lacului Ghidighici şi instalarea unui loc de joacă în cartierul blocurilor locative de pe strada Mateevici.

La final Oleg Cernei, candidat la funcţia de consilier din partea PL, le-a mulţumit tuturor pentru prezenţă şi i-a îndemnat pe toţi locuitorii satului Ghdighici să vină masiv la alegerile din 5 iunie ca prin votul fiecăruia să mai ofere încă o şansă democraţiei!

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md