Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPL

Proiecte de dezvoltare pentru oraşul Codru

|versiune pentru tipar| PL, 30 mai 2011

Dorin Chirtoacă, împreună cu Andrei Roşca, candidat PL la funcţia de primar, au avut o întâlnire cu locuitorii oraşului Codru, în cadrul căreia a fost prezentă echipa de candidaţi la funcţia de consilieri locali ai Partidului Liberal, înscrişi în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 iunie.

Andrei Roşca le-a prezentat locuitorilor oraşului priorităţile pe care, împreună cu echipa de consilieri, se angajează să le îndeplinească în următorii 4 ani. “Vom realiza cu succes ceea ce ne-am propus, dacă vom fi sprijiniţi de dvs., şi nu vă vom dezamăgi nici în continuare. Fiţi alături de noi şi votaţi la 5 iunie echipa Partidului Liberal”, a menţionat Andrei Roşca.

Dorin Chirtoacă a prezentat proiectele ce urmează a fi realizate în oraşul Codru de către autorităţile municipale pe parcursul următorilor 4 ani. În special, este vorba de proiectarea apeductului şi canalizării, reabilitarea colectorului de canalizare de la staţia de pompare a apelor uzate din strada Costiujeni, precum şi gazificarea mai multor cartiere din localitate.

“Realizările vor continua să vină. Nu ne vom opri numai la cele mai sus menţionate. Vom aloca în continuare surse financiare pentru iluminatul public, care este achitat în totalitate din bugetul primăriei, întreţinerea drumurilor pe care circulă transportul public, precum şi acordarea compensaţiilor la agentul termic”, a precizat candidatul PL la funcţia de Primar General.

La finalul întâlnirii, Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe toţi locuitorii oraşului Codru să participe activ la alegerile din 5 iunie, căci schimbarea trebuie să continue şi mai departe.

La întâlnirea de ieri au fost prezenţi circa 400 de locuitori ai oraşului Codru.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md