Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPL

Continuarea proiectelor de modernizare a comunei Bubuieci

|versiune pentru tipar| PL, 30 mai 2011

“Ştiu cu ce probleme se confruntă localitatea Bubuieci, pentru că locuiesc aici de mai bine de două decenii, cunosc cetăţenii şi ştiu ce aşteaptă ei de la viitorul primar. Vreau ca împreună să facem schimbarea spre bine. Să readucem încrederea în primărie, iar cei care au nevoie de ajutorul consilierilor şi a primarului să vină liber şi să vorbească cu ei. Pentru aceasta avem nevoie ca democraţia să câştige la alegerile din 5 iunie.” Acesta a fost mesajul lui Igor Morari, candidat PL la funcţia de primar, adresat locuitorilor comunei Bubuieci în cadrul întâlnirii electorale de ieri.

Dorin Chirtoacă, prezent la întâlnire, le-a mulţumit localnicilor pentru susţinerea de care au dat dovadă în decursul primului său mandat. Primarul degrevat a trecut în revistă realizările înregistrate în comuna Bubuieci în vederea modernizării acestei localităţi. Este vorba de inaugurarea unui teren de joacă în cartierul locativ de pe strada Livezilor, construcţia reţelelor magistrale Chişinău-Bubuieci, strada Uzinelor şi strada Toader Bubuiog, reparaţia străzilor Ştefan cel Mare şi Grigore Vieru, construcţia gazoductului în satul Humuleşti, gazificarea caselor de locuit noi din comuna Bubuieci. Un proiect important pentru locuitorii din Bubuieci a fost reparaţia acoperişului la blocul claselor primare de la Liceul “Toader Bubuiog”.

Candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău a prezentat şi priorităţile echipei PL pentru comuna Bubuieci. Printre acestea figurează reparaţia Centrului de Sănătate, construcţia reţelelor de canalizare şi a Staţiei de pompare, reparaţia capitală a clădirii Liceului “Toader Bubuiog”, inclusiv a reţelelor de canalizare, reţelelor electrice cât şi încălzirea în liceu, precum şi reparaţia capitală a acoperişului Grădiniţei nr.1.

Cei prezenţi i-au urat mult succes lui Dorin Chirtoacă la alegerile din 5 iunie şi şi-au exprimat dorinţa ca schimbarea să vină şi în comuna lor!

La finalul întâlnirii, interpretul Alexandru Cibotaru a susţinut un concert pentru localnicii din comuna Bubuieci, care au încins o horă împreună cu Dorin Chirtoacă.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md