Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPL

Vandalizări electorale în oraşul Codru

|versiune pentru tipar| PL, 30 mai 2011

În seara de sâmbătă, 28 mai, un billboard cu imaginea lui Andrei Roşca, candidat la funcţia de primar de Codru, din partea Partidului Liberal, a fost vandalizat de persoane necunoscute.

“Am vorbit vineri dimineaţa, cu domnul Boguş Boris ex-consilier în consiliul local,care în această campanie este persoana de încredere a ex-primarului, Mazur Vitalie, care candidează independent la funcţia de primar. Deşi am avut o înţelegere să purtăm o campanie corectă, în limita normelor legale şi morale, echipa lor nu s-a sfiit să plaseze billboard-urile lui Mazur Vitalie lângă toate panourile PL, lansând o informaţie falsă, precum că el ar fi candidatul din parte PL în acest scrutin. După această discuţie am fost preîntâmpinaţi că vor distruge panourile noastre”, a declarat Andrei Roşca.

Deşi, staff-ul PL din oraşul Codru a depus o sesizare la sectorul de poliţie, organele de forţă nu au întreprins măsurile necesare, astfel luni, 30 mai toate panourile PL din Codru au fost vandalizate.

Conducerea Partidului Liberal îşi exprimă regretul că astfel de cazuri se repetă din ce în ce mai frecvent. PL cheamă toţi candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri să nu depăşească normele legale, să dea dovadă de o maturitate politică şi să poarte o luptă cinstită pe parcursul campaniei electorale şi în afara ei.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md