Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Apel al preşedintelui PLDM Vlad Filat

|versiune pentru tipar| PLDM, 10 mai 2011

Stimaţi locuitori ai municipiului Chişinău,

Un stat este puternic şi bogat prin localităţile sale prospere. Echipa care conduce o Capitală este figura cheie, de care depinde calitatea vieţii locuitorilor săi. În ce condiţii învaţă copiii, ce fel de drumuri avem, ce fel de apă bem şi cum este respectată ordinea publică în municipiu şi suburbii — toate acestea depind de Echipa pe care o alegem odată la 4 ani.

Îi cunosc personal pe candidaţii Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de Consilier Municipal pentru Chişinău. Împreună am demonstart, prin fapte concrete, că avem puterea şi capacitatea de a ne atinge obiectivele. Candidaţii noştri au toate calităţile pentru a transforma Chişinăul într-un oraş prosper şi curat, în care ordinea şi legea vor fi în capul mesei.

Conducerea PLDM va acorda tot sprijinul necesar echipei de consilieri municipali pentru ca ei să-şi poată îndeplini cu succes Programul propus dumneavostră.

Vă îndemn să aveţi încredere în echipa Partidului Liberal Democrat din Moldova, în capacităţile şi onestitatea candidaţilor noştri!

Împreună pentru Chişinău!

Împreună pentru Moldova!

Vlad Filat,
Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova