Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Apel al preşedintelui PLDM Vlad Filat

|versiune pentru tipar| PLDM, 10 mai 2011

Dragii mei,

Alegerile din 5 iunie sunt foarte importante pentru viitorul Capitalei noastre. Vo alege nu atît un partid sau altul, cît modul în care va fi condus oraşul nostru mai departe. Împreună decidem dacă vom avea în continuare o Capitală condusă democratic sau ne vom întoarce în trecutul întunecat, cînd Chişinăul era izolat, iar celor care îl conduceau nu le păsa de noi şi de viitorul oraşului.

Partidul Liberal Democrat din Moldova a făcut un gest de o mare responsabilitate şi maturitate politică atunci cînd a decis să îl sprijine la funcţia de Primar al Chişinăului pe candidatul forţelor democratice cel mai bine plasat în opţiunile alegătorilor pentru a cîştiga din primul tur alegerile. A fost o decizie grea, dar necesară, o decizie pe care am luat-o în interesul ocuitorilor Capitalei. În acest fel am redus la minim riscul revenirii comuniştilor la conducerea Capitalei.

Chişinăul trebuie să-şi continue parcursul de dezvoltare, dar acest lucru nu este posibil fără un Consiliu Municipal cu o reprezentare democratică puternică. De aceea PLDM înaintează în Consiliul Municipal o echipă de profesionişti, care îşi vor folosi experienţa bogată în cele mai diverse domenii pentru a face din Chişinău o Capitală modernă, europeană.

Ştim cu toţii că principala problemă a Chişinăului este lipsa banilor. Vom folosi în beneficiul Chişinăului credibilitatea de care se bucură Partidul Liberal Democrat din Moldova în plan internaţional, ca membru al celei mai mari familii politice europene, Partidul Popular European. Principalul nostru obiectiv în Consiliul Municipal va fi să atragem cît mai multe finanţări pentru Chişinău, dar pentru acest lucru avem nevoie de votul dumneavoastră.

Vă îndemn să votaţi echipa PLDM pentru Consiliul Municipal Chişinău, să votaţi STEJARUL!

Împreună suntem mai puternici!

Suntem împreună pentru Chişinău!

Al Dumneavoastră, Vlad Filat
Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova