Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Echipa liberal democrată din Cahul s-a lansat în campania electorală

|versiune pentru tipar| PLDM, 11 mai 2011

De Ziua Europei, peste 100 de membri ai PLDM, printre care şi candidaţii formaţiunii la funcţiile de consilieri raionali, primari şi consilieri orăşeneşti şi săteşti din raionul Cahul s-au lansat oficial în campania electorală pentru alegerile generale din 5 iunie. Evenimentul a avut loc pe Piaţa Independenţei din oraşul Cahul.

Victor Aramă, preşedintele filialei Cahul a PLDM, i-a salutat pe cei prezenţi, menţionând că activitatea liberal democraţilor cahuleni va fi una responsabilă, bazată pe valorile democraţiei europene. Victor Aramă a declarat că echipa din Cahul a PLDM este una competentă, profesionistă, capabilă să administreze eficient interesele localităţilor raionului.

Ion Butmalai, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, preşedintele Organizaţiei Teritoriale a PLDM şi candidat la funcţia de primar al oraşului Cahul, s-a adresat colegilor de partid cu îndemnul ca aceştia să conştientizeze importanţa alegerilor locale nu doar pentru partid, ci, în primul rând, pentru societate, în general. “Este timpul ca la conducerea satelor şi oraşelor ţării să vină oameni tineri, cu viziuni constructive, care să susţină şi să contribuie la demersul de integrare europeană a Republicii Moldova”, a spus Butmalai.

Un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Europei le-a adresat celor prezenţi Vitalie Ponomariov, consilier raional, lector universitar. El s-a referit la semnificaţiile pe care le poartă această sărbătoare.

La sfârşitul festivităţii, liberal democraţii cahuleni au depus flori la bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din localitate.

Sursa: www.pldm.md