Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu a avut o întâlnire cu lucrătorii de la Fabrica de sticlă

|versiune pentru tipar| PLDM, 13 mai 2011

Victor Bodiu, cap de listă la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău a avut joi, 12 mai, o întâlnire cu lucrătorii de la Fabrica de sticlă din Chişinău.

Chiar de la începutul întâlnirii, Victor Bodiu a explicat muncitorilor motivele care au stat la baza deciziei PLDM de a susţine în alegerile locale candidatul AIE cel mai bine poziţionat în opţiunile alegătorilor din Chişinău, dar totodată a anunţat că va lupta în continuare pentru a realiza angajamentul electoral al PLDM. “Noi vom duce la bun sfârşit proiectele care ni le-am propus să le realizăm şi îl vom ajuta pe Dorin Chirtoacă să rezolve problemele cu care se confruntă municipiul Chişinău”, a declarat Victor Bodiu la întâlnire.

De asemenea, Victor Bodiu a promis orăşenilor că pe parcursul a patru ani de zile vor fi reparate capital cca 100 km de stradă de importanţă orăşenească, vor fi instalate puncte termice individuale în fiecare bloc, ceea ce va reduce cu 20 la sută preţul apei calde şi a căldurii şi va fi asigurată iluminarea integrală a străzilor şi semaforizarea tuturor intersecţiilor cu risc sporit de accidente.

Angajaţii fabricii i-au spus lui Victor Bodiu că în timpul campaniilor electorale aud multe promisiuni, care nu mai ajung să fie realizate ori pentru că nu sunt bani, ori pentru că sunt date uitării. De aceea au fost curioşi să afle dacă promisiunile liberal democraţilor vor deveni fapte şi nu vor rămâne la nivel de vorbe.

La aceasta Victor Bodiu a declarat că împreună cu echipa PLDM este în stare să gestioneze eficient banii în municipiul Chişinău. “Pe timpul când lucram la Raiffeisen Bank am administrat proiecte care depăşesc de opt ori bugetul municipiului Chişinău. De aceea afirm cu toată responsabilitatea că, odată ce voi fi în fruntea Consiliului Municipal Chişinău, voi atrage suficiente investiţii pentru ca oraşul să prospere”, a promis Bodiu.

Tot astăzi, Victor Bodiu a avut o întâlnire cu alegătorii din sectoarele Centru şi Botanica.

Sursa: www.pldm.md