Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu a avut o întâlnire cu studenţii de la USM şi cu cei de la Universitatea “Perspectiva”

|versiune pentru tipar| PLDM, 17 mai 2011

Victor Bodiu, cap de listă la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău a avut marţi, 17 mai, o întâlnire cu studenţii de la Universitatea de Stat din Moldova şi cu cei de la Universitatea “Perspectiva”.

În cadrul întâlnirilor, Victor Bodiu, a îndemnat tinerii să analizeze programele electorale ale tuturor candidaţilor, iar în final să ia decizia corectă, să voteze pentru echipa care va implementa reforme. “Sunteţi maturi, aveţi capacitatea de a analiza şi a lua decizii. Pe 5 iunie 2011 este important să ieşiţi la votare. Nu trebuie să lăsaţi forţele comuniste să vină în fruntea primăriei, deoarece acestea intenţionează să stopeze reformele care şi le-a propus Alianţa pentru Integrare Europeană pentru ca municipiul Chişinău să devină un oraş cu adevărat european”, a declarat Victor Bodiu.

Totodată, Bodiu a explicat studenţilor cât de important este ca la cârma Consiliului Municipal să vină persoane din nucleul democratic. “La şedinţele CMC se votează proiecte importante pentru oraş, de aceea este necesar să fie prezenţi consilieri cu viziuni liberal democrate. Proiectele, pe care îşi propune să le realizeze PLDM, au nevoie de susţinere pentru a fi votate şi ulterior implementate. Comunişti nu vor face decât să ne încurce”, a menţionat Bodiu.

Tinerii de la Universitatea “Perspectiva” l-au întrebat pe Victor Bodiu cum vede el soluţionarea problemelor în ceea ce priveşte amplasarea gheretelor în oraş. “Personal sunt împotriva amplasării gheretelor, deoarece nu sunt estetice. Nicăieri în lume nu veţi vedea asemenea situaţie. Echipa PLDM propune ca, după expirarea autorizaţiei, gheretele să fie demontate”, a răspuns Victor Bodiu.

Şi studenţii de la Universitatea de Stat din Moldova l-au asaltat cu întrebări pe candidatul la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău.

Ion Andronic, student, anul II: “Cum veţi proceda pentru a majora numărul de locuri în căminele studenţeşti?”

Victor Bodiu: “Una din soluţii pentru rezolvarea acestei probleme ar fi mansardarea tuturor căminelor studenţeşti. Prin această metodă, numărul de locuri în camin s-ar majora cu 20%”.

Victor Bodiu a promis studenţilor că în patru ani va reuşi să realizeze cele şapte angajamente pe care şi le-a asumat în faţa alegătorilor pentru a transforma Chişinăul într-un oraş frumos, curat şi european.

Sursa: www.pldm.md