Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu a avut o întâlnire cu alegătorii din sectorul Botanica

|versiune pentru tipar| PLDM, 19 mai 2011

Victor Bodiu, cap de listă la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău, a avut joi, 19 mai, o întâlnire cu profesorii şi elevii din sectorul Botanica.

În cadrul întâlnirii, Victor Bodiu a prezentat angajamentul electoral al PLDM pentru funcţia de consilier în municipiul Chişinău. Bodiu a declarat că, pe lângă cele 7 angajamente asumate în faţa alegătorilor, mai sunt un şir de acţiuni pe care echipa liberal democrată intenţionează să le întreprindă. Printre acestea se numără şi valorificarea terenurilor ce stau de izbelişte în municipiul Chişinău şi a spaţiului locativ care nu este dat în chirie.

PLDM vine cu o echipă de profesionişti care promite că va depune toate eforturile pentru ca oraşul Chişinău să prospere. “Echipa noastră pe parcursul unui mandat va face ordine în politica întreprinderilor aflate în subordinea primăriei, cum ar fi Apa Canal, Termocom şi altele”, a menţionat Victor Bodiu.

Cu un mesaj de susţinere pentru echipa PLDM a venit şi vicepreşedintele partidului, deputatul Liliana Palihovici. Aceasta a îndemnat alegătorii să aibă încredere şi să voteze la 5 iunie pentru PLDM, deoarece echipa liberal democrată va putea schimba lucrurile în bine.

“Este foarte greu să faci ceva pentru municipiu, atunci când nu ai susţinerea Executivului şi Legislativului. Echipa PLDM nu va întâlni asemenea obstacole, deoarece în implementarea proiectelor va avea susţinerea Guvernului, în fruntea căruia se află liderul formaţiunii, Vlad Filat, dar şi sprijin din partea fracţiunii parlamentare a PLDM,” a menţionat deputatul.

Totodată, Liliana Palihovici şi Victor Bodiu au îndemnat tinerii, care vor participa la scrutin pentru prima dată, să iasă la alegeri, deoarece votul lor contează.

“Primul vot vă va marca pentru toată viaţa. Votaţi în aşa fel , încât atunci când o să ajungeţi la 90 de ani, să fiţi mândri că aţi votat pentru echipă care a făcut lucruri frumoase pentru municipiul Chişinău”, a mai spus vicepreşedintele PLDM.

Sursa: www.pldm.md