Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu a participat la Open Air Party de USMF

|versiune pentru tipar| PLDM, 27 mai 2011

Victor Bodiu, cap de listă la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău, a avut joi, 26 mai, o întâlnire cu studenţii de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” din Chişinău.

De această dată, tinerii nu au fost invitaţi să asculte discursuri lungi, ci să se distreze în cadrul unei petreceri în aer liber, organizată chiar pe stadionul căminului 3 al Universităţii.

Victor Bodiu a urat succes studenţilor la examenele care se apropie, dar şi a îndemnat tinerii ca la 5 iunie să nu fie indiferenţi şi să vină la secţiile de votare pentru a-şi exercita dreptul de vot.

“Împreună putem schimba lucrurile să meargă spre bine. Vă îndemn să fim împreună, nu doar aici, la Open Air Party, dar şi la alegerile locale din 5 iunie. Împreună să fim puternici şi sănătoşi ca stejarul”, a spus de la pupitru discotecii verzi, Victor Bodiu.

Şi ministrul Sănătăţii, Vladimir Hotineanu, a venit cu un mesaj pentru viitorii medici.

“Eu voi fi alături de voi la sesiunea de vară, care se apropie cu paşi rapizi, de aceea vă îndemn şi voi să fiţi cu noi, echipa de consilieri a PLDM, la alegerile locale 5 iunie”, a menţionat Vladimir Hotineanu.

De la petrecerea în aer liber nu a lipsit cel mai tânăr deputat al PLDM, George Mocanu.

“La alegerile parlamentare, majoritatea studenţilor din acest campus studenţesc şi-au dat votul pentru PLDM, de aceea vă îndemn să ne susţineţi şi de această dată”, a spus Georghe Mocanu.

Atmosfera a fost încălzită de Dj Flavy, cel mai bun DeeJay din Moldova, iar tinerii au uitat puţin de prelegeri şi seminare şi s-au veselit.

În urmă cu două zile, o petrecere în aer liber a avut loc şi la căminele studenţeşti de la UTM.

Sursa: www.bodiu.md