Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu a avut o întâlnire cu lucrătorii de la “CARMEZ”

|versiune pentru tipar| PLDM, 27 mai 2011

Victor Bodiu, primul pe lista candidaţilor la funcţia de consilier municipal al PLDM pentru Primăria Chişinău, a avut vineri, 27 mai, o întâlnire cu lucrătorii de la Fabrica de mezeluri “Carmez”.

În cadrul întâlnirii, Victor Bodiu a specificat că PLDM se angajează să asigure reparaţia capitală a majorităţii străzilor de importanţă orăşenească şi de sector — cca 100 km, dar şi reaparaţia a cel puţin 200 de km de drumuri din interiorul cartierelor şi pavarea altor minim 10 străzi periferice, precum şi modernizarea căilor de acces către toate suburbiile.

“Echipa PLDM nu va mai permite asfaltarea de unică folosinţă. Vom elimina situaţiile când aceleaşi instituţii sunt responsabile de contracararea, executarea şi de controlul lucrărilor de asfaltare. Vom atrage, în parteneriat cu Guvernul, credite pentru 20–25 ani în condiţii avantajoase şi granturi internaţionale pentru construcţia drumurilor”, a spus Victor Bodiu.

La capitolul siguranţa cetăţeanului, Victor Bodiu a promis oamenilor că echipa liberal democrată va asigura în patru ani iluminarea integrală a străzilor şi semaforizarea tuturor intersecţiilor cu risc sporit de accidente.

“Vom sincroniza semafoarele în regim de undă verde şi vom instala camera video la intersecţii şi la treceri de pietoni. De asemenea, ne propunem să asigurăm patrularea în regim permanent a tuturor cartierelor problematice”, a adăugat Victor Bodiu.

După ce echipa liberal democrată şi-a prezentat angajamentul pe care şi-l asumă în faţa alegătorilor, s-a trecut la runda de întrebări, care au vizat cele mai diverse domenii.

“Domnule Bodiu, deja ne-am săturat de atâţia câini maidanezi, care ne latră de câte ori trecem pe lângă casele în care locuim. Ce soluţii are PLDM pentru rezolvarea acestei probleme?”, a întrebat un angajat al fabricii.

“Ştiu că această problemă care macină majoritatea locuitorilor capitalei. Fiecare avem copii şi ne este frică să-i lăsăm singuri pe stradă. Soluţia e simplă, echipa PLDM promite că va construi în maxim 18 luni un azil pentru animalele fără stăpân, astfel maidanezii nu vor mai hoinări pe străzile capitalei”, a punctat Victor Bodiu.

Tot astăzi, Victor Bodiu a avut o întâlnire cu medicii de la Centrul Naţional de Sănătate Publică.

Sursa: www.pldm.md