Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar| PLDM, 27 mai 2011

Partidului Liberal Democrat din Moldova dispune de informaţii potrivit cărora, în Chişinău, persoane neidentificate distribuie, în numele PLDM, pliante cu îndemnul către alegători de a-l vota pe Victor Bodiu la funcţia de primar general al capitalei.

Partidul Liberal Democrat din Moldova precizează şi cu această ocazie că, aşa cum a decis la 6 mai, opţiunea sa pentru primăria Chişinăului este actualul primar Dorin Chirtoacă, iar Victor Bodiu reprezintă echipa de candidaţi PLDM pentru Consiliul Municipal.

După decizia din 6 mai, PLDM şi-a retras toate materialele de promovare a candidatului său la funcţia de primar general, iar pliantele clonate şi distribuite în prezent nu aparţin Partidului Liberal Democrat din Moldova. Distribuirea acestor pliante în numele PLDM este o nouă diversiune electorală menită să inducă o stare de confuzie în rândul alegătorilor.

Partidul Liberal Democrat din Moldova face apel către alegători să nu se lase manipulaţi şi să se informeze despre campania electorală din surse directe, obiective şi credibile.

Solicităm organelor abilitate ale statului să contracareze aceste acţiuni ilegale şi denigratoare la adresa PLDM, să identifice făptaşii şi să-i tragă la răspundere în conformitate cu legea.

Sursa: www.pldm.md