Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

A început “Mobilizarea verde în Suburbii”

|versiune pentru tipar| PLDM, 31 mai 2011

Echipa de candidaţi la funcţia de consilier municipal din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, în frunte cu Victor Bodiu, au dat startul acţiunii “Mobilizarea verde în suburbiile capitalei”.

Simpatizanţii, voluntarii şi candidaţii la funcţia de consilier şi-au dat întâlnire în centrul comunei Budeşti. Echipaţi adecvat, cu tricouri şi chipiuri verzi, aceştia au format grupuri, după care au mers pe principalele artere ale localităţii şi au îndemnat locuitorii să iasă la votare pe 5 iunie 2011. Mergând din poartă în poartă, iniţiatorii acţiunii au distribuit localnicilor pliante şi le-au explicat procedura de vot.

“Vor fi 4 buletine de vot. Două buletine le veţi primi pentru a alege primarul şi echipa de consilieri ai comunei Budeşti, al treilea pentru a alege consilierii în CMC şi ultimul pentru a alege primarul capitalei. Noi vă îndemnăm ca în primele 3 buletine să puneţi ştampila «votat» în dreptul Stejarului, iar pe ultimul buletin de vot să puneţi ştampila în dreptul lui Dorin Chirtoacă”, le-a spus localnicilor Victor Bodiu.

“La 5 iunie să ieşiti la votare şi să optaţi pentru un viitor mai bun, pentru o localitate mai dezvoltată, mai prosperă. Acest obiectiv poate fi realizat, dacă veţi alege echipa PLDM.

Doar împreună vom moderniza suburbiile capitalei”, i-au îndemnat pe budeşteni tinerii liberal democraţi antrenaţi în acţiune.

“Mobilizarea verde în Suburbii” va continua în zilele următoare şi în celelalte localităţi din cadrul municipiului Chişinău.

Sursa: www.pldm.md