Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu — absolvent de onoare al Liceului Teoretic “Univers LIONS”

|versiune pentru tipar| PLDM, 31 mai 2011

Victor Bodiu, cap de listă la funcţia de consilier municipal al PLDM, a participat, astăzi 31 mai, la solemnitatea dedicată încheierii anului de studii la liceul teoretic “Univers LIONS” din municipiul Chişinău. Alegerea nu a fost întâmplătoare, or Victor Bodiu şi-a făcut studiile în această instituţie.

În cuvântul de salut, Victor Bodiu le-a urat absolvenţilor succese la examenul de BAC, iar celor mici să aibă parte de o vacanţă frumoasă şi interesantă. “Perioada ce urmează este dificilă pentru elevii din clasele a XII-a. Aveţi de susţinut examenele de bacalaureat, apoi va trebui să alegeţi facultatea la care veţi continua studiile. Ascultaţi sfaturile profesorilor, părinţilor şi mergeţi înainte cu capul sus”, le-a urat Bodiu absolvenţilor.

Candidatul la funcţia de consilier municipal al PLDM a adresat cuvinte de recunoştinţă profesorilor liceului. “Vă doresc multă sănătate şi vă mulţumesc din suflet pentru toate cunoştinţele şi deprinderile de viaţă pe care mi le-aţi oferit cu generozitate şi dăruire”, a spus Bodiu.

În semn de recunoştinţă, Victor Bodiu a oferit şcolii 5 computere şi o imprimantă multifuncţională.

La rândul său, şi Victor Bodiu a avut parte de surprize. Conducerea şcolii i-a acordat titlul Absolvent de onoare al Liceului Teoretic “Univers LIONS”, în semn de “înaltă preţuire a calităţii mortale şi profesionale”. “Susţinerea acordată instituţiei noastre ne onorează şi ne stimulează efortul orientat spre educarea tinerei generaţii”, a menţionat în acest context Angela Muntean, directorul liceului.

Sursa: www.pldm.md