Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPLDM

Victor Bodiu: PLDM va respecta buchia legii

|versiune pentru tipar| PLDM, 3 iunie 2011

Victor Bodiu, candidatul numărul 1 pe lista PLDM la funcţia de consilier municipal Chişinău, a avut vineri, 3 iunie, o întâlnire electorală cu medicii de la Centrul Stomatologic Municipal.

În cadrul întâlnirii, Victor Bodiu a prezentat angajamentul electoral al PLDM, dar totodată, a îndemnat alegătorii să iasă la votare pe 5 iunie şi să voteze echipa liberal democrată, care este una competentă şi profesionistă.

“Împreună cu echipa mea am demonstrat, prin fapte concrete, că avem puterea şi capacitatea de a ne atinge obiectivele. Candidaţii noştri au toate calităţile necesare pentru a transforma Chişinăul într-un oraş prosper şi curat, în care ordinea şi legea vor fi în capul mesei. De aceea, vă îndemn ca la alegerile de duminică să votaţi echipa PLDM”, a spus Victor Bodiu.

După ce echipa liberal democrată şi-a prezentat angajamentul pe care şi-l asumă în faţa alegătorilor, s-a trecut la runda de întrebări, care au vizat cele mai diverse domenii.

“PLDM nu regretă că şi-a retras candidatul la funcţia de primar din cursa electorală?”, a întrebat medicul Ion Ungureanu.

“PLDM a luat această decizie în mod asumat şi conştient. Nu este vorba de vreo cedare, ci de un sacrificiu, pentru a readuce claritate pe scena politică. Mai degrabă este o decizie strategică, pentru ca alegerile să fie câştigate din primul tur şi pentru a păstra cursul democratic al capitalei”, a răspuns Victor Bodiu.

“Să admitem că Dorin Chirtoacă câştigă alegerile locale, cum vă veţi înţelege în privinţa realizării programelor electorale?”, a întrebat medicul Alexandru Cebanu.

“Consider că PLDM va găsi numitor comun cu partidele de orientare democratică din CMC, pentru că avem un program electoral inspirat din nevoile şi probleme cetăţenilor şi vom insista să le rezolvăm într-un timp cât mai scurt. În acest sens vă promitem că echipa liberal democrată va respecta cu stricteţe buchia legii” a punctat Victor Bodiu.

Sursa: www.pldm.md