Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2011DeclaraţiiPRM

Partidul Republican din Moldova se lansează în campania electorală locală la nivel naţional

|versiune pentru tipar| PRM, 22 aprilie 2011

Partidul Republican din Moldova se lansează în campania electorală locală. Fondat în 1999, cînd abia se făceau primii paşi pe terenul democraţiei pluripartiinice, el a participat în alegerile parlamentare şi locale. După congresul din 2010, la conducerea partidului a venit o echipă tînără, cu un lider nou, Andrei Stratan, fost vice-prim ministru al RM, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene. Schimbările din cadrul partidului au impulsionat activismul membrilor săi în teritoriu şi la nivel republican. Astăzi partidul dispune de filiale şi organizaţii primare pe un spaţiu extins al RM, inclusiv în UTA Găgăuzia şi Regiunea Transnistreană, la noi aderă organizaţii şi persoane care acceptă orientarea de centru a partidului nostru şi opţiunile de bază:

Va fi o surpriză declaraţia de aderare la PRM a unor filiale a partidelor deja afirmate în spectrul politic al RM. Acest proces de aderare este în plină desfăşurare.

Partidul Republican rămîne deschis pentru toţi acei care împărtăşesc viziunile politice de centru şi doresc cu adevărat prosperarea populaţiei R.Moldova, care astăzi o duce tot mai greu din cauza că nici guvernarea, nici opoziţia nu propun soluţii optime, nu întreprind paşi concreţi pentru a ieşi din criză.

Noi considerăm că Partidul Republican este un viitor pentru noi toţi, capabil să realizeze idealul Ţara mea — casa mea.

Sursa: www.republican.md