Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiMR

Declaraţia lui Ilan Shor

|versiune pentru tipar| MR, 14 mai 2015

Celor, care striga ca Shor se pregateste sa fuga din tara, le declar: “Nici sa nu sperati!”

Eu nu am nicio intentie sa parasesc Moldova si sa incalc legea, asa cum viseaza cei care imi vor raul. Eu raman si voi inalta un oras!

Am luat decizia sa candidez la functia de primar al orasului Orhei. Intr-o singura zi am adunat numarul necesar de semnaturi pentru a candida independent. Insa, unde-i unul, nu-i putere. Pentru realizarea planului ambitios, pe care mi l-am propus, am nevoie de o echipa in consiliul orasanesc. De aceea, imi inaintez candidatura, la postul de primar, din partea partidului “Ravnopravie”.

De ce Orhei? Pentru ca acesta este orasul meu. Din multe considerente.

Din copilarie stiu bine acest oras si imi este drag. Aici au locuit rudele mele. Erau oameni respectati, medici, profesori, de care si astazi isi amintesc de bine orheienii. Din Orhei este echipa mea, “Milsami”, care in doar 5 ani a devenit lider al fotbalului moldovenesc.

Vin des la Orhei si nu am avut cum sa nu vad multiplele probleme, in care stagneaza orasul. Ceea ce vedeam, de fiecare data imi provoca dorinta, dar si o multime de idei, cum as putea sa schimb situatia.

Eu stiu cum sa fac din Orhei un oras prosper. Nu este o promisiune. Acesta este cuvantul meu!

Nu-mi doresc postul de primar pentru profit. Voi veni ca sa investesc in orasul Orhei. De asta se va convinge in curand fiecare orheian.

In timp ce toti vorbesc despre Europa, eu o voi construi. La Orhei.

protv.md