Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPCRM

Candidatul comuniştilor la funcţia de primar de Bălţi s-a întîlnit cu membrii Consiliului veteranilor din Bălţi

|versiune pentru tipar| PCRM, 29 aprilie 2015

Veteranii i-au înaintat o serie de îndrumări şi sugestii, dorindu-i succese în campania electorală.

Preşedintele Consiliului veteranilor, Alexandru Gorb, a menţionat activitatea lui O. Mahu în calitate de viceprimar: “Dl Mahu nu a stat în cabinet, fiind în funcţie de viceprimar al oraşului Bălţi, dlui cunoaşte oraşul şi problemele cu care se înttîlnesc orăşenii ca pe 5 degete de la mînă. El se afla acolo unde era necesară implicarea.”

Iacob Carapuz, fost ofiţer sovietic, actualmente la pensie, a subliniat că Octavian Mahu, cu mult înainte de a fi înaintat la funcţia de primar, a demonstrat calităţi de lider, cu abilităţi manageriale.

Amintim că dl O. Mahu a foct adjunctul lui Vasile Panciuc, primarul oraşului Bălţi. Dlui şi echipa de consilieri ai PCRM au iniţiat proiecte îndrăzneţe de dezvoltare a oraşului, proiecte care erau considereate uneori utopice: iluminarea oraşului în regim de pînă dimineaţa, cu un efect de economie a resurselor, a început trecerea la autonomia sistemului de încălzire în grădiniţele de copii, de modernizare a sistemului de canalizare.

Cîţiva ani în urmă administraţia oraşului a înlocuit procesul de plombare a drumurilor în reparaţia şi schimbarea întregului înveliş asfaltic al drumurilor. În anul curent a început reparaţia si construcţia trotuarelor.

“Oraşul Bălţi aparţine nu numai conducătorilor auto, ci şi pietonilor”, susţine candidatul.

Mahu a mai relatat despre cele întreprinse de conducerea oraşului în ultimii ani, dar şi despre planurile de viitor.

“În ultimii 4 ani noi am stabilit bazele dezvoltării durabile şi am evoluat spre o abordare planificată de dezvoltare a oraşului”, a explicat O. Mahu.

pcrm.md