Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPCRM

Vladimir Voronin s-a întîlnit cu alegătorii din Taraclia şi Tvardiţa

|versiune pentru tipar| PCRM, 1 iunie 2015

Sîmbătă, 30 mai, preşedintele PCRM Vladimir Voronin s-a întîlnit cu alegătorii or. Taraclia, iar mai tîrziu, în aceeaşi zi, a participat la deschiderea Campionatului “Olimpia Panova” la Tvardiţa.

Discuţii deschise, întrebări şi propuneri au răsunat în această zi la întîlnire.

Oamenii nu sînt indiferenţi, iar acei care consideră că vor putea înşela alegătorii, greşesc amarnic. Taraclia îşi doreşte un statut cultural, istoric special (iniţiativa comuniştilor din Parlament) pentru a-şi conserva, multiplica şi continua tradiţiile şi obiceiurile seculare ale traitorilor de origine bulgară.

Sîntem bogaţi prin diversitate — este o afirmaţie des utilizată de către toţi liderii politici, dar pe lîngă lozinci sînt necesare fapte, voinţă şi sinceritate.

Anume conducerea ţării din 2001–2009, preşedintele Vladimir Voronin a înfiinţat Universitateade stat din Taraclia,existenţa căreia astăzi e sub semn de întrebare.

Vladimir Voronin s-a întîlnit cu cetăţenii raionului Ungheni

Întîlnirea a avut loc duminică, 31 mai, iar la ea au participat toţi doritorii, alegători din localităţile raionului.

Preşedintele PCRM a încurajat participarea activă la alegerile locale, a menţionat importanţa fiecărui vot, dar mai ales responsabilitatea fiecărui cetăţean pentru votul său, iar prin acesta — pentru soarta de mai departe a satului, oraşului, raionului. A explicat situaţia destul de complicată în care se află ţara noastră, a răspuns la întrebările alegătorilor.

Echipa PCRM din Ungheni, în frunte cu I secretar al CR, tov. Chirilov Haralampie, s-a lansat în campanie cu un program concret, elaborat împreună cu trăitorii raionului, în interesul oamenilor din acest raion.

pcrm.md