Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPDM

Mobilizare generală în echipa democraţilor, cu o săptămână înaintea alegerilor

|versiune pentru tipar| PDM, 6 iunie 2015 | 

Peste 1500 de democraţi din capitală şi suburbii s-au reunit sâmbătă, 6 iunie, la Forumul Organizaţiei municipale PDM Chişinău. Evenimentul a demonstrat unitatea şi calitatea echipei care, în această campanie electorală, a venit în faţa alegătorilor cu un alt fel de a face politică, cu o abordare deschisă şi onestă.

Candidatul PDM la primăria capitalei, Monica Babuc, ministru degrevat al Culturii, a ieşit în scenă cu echipa sa de experţi şi de candidaţi la funcţia de consilier şi a vorbit despre faptele bune, deja realizate pentru Chişinău.

“Partidul Democrat din Moldova a venit în faţa chişinăuienilor cu o ofertă de bun simţ — a oferit tuturor familiilor din municipiul Chişinău o Primărie a Familiei lor, o primărie în care nu se face politică, dar se administrează şi se fac fapte bune. În această perioadă foarte scurtă şi încinsă a campaniei electorale, mai mult de 400 de locuitori ai municipiului Chişinău s-au adresat la Primăria Familiei Tale, iar mulţi dintre ei chiar şi-au găsit acolo soluţiile la problemele lor. Sper ca vom atinge obiectivul Partidului Democrat pentru Chişinău şi suburbii — să facem viaţa oamenilor mai bună şi mai confortabilă”, a afirmat Monica Babuc.

Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, şi-a îndemnat colegii să se mobilizeze, pe această ultimă sută de metri, până pe 14 iunie, şi să valorifice potenţialul PDM.

“Trebuie să oferim şansa ca un număr cât mai mare de oameni de nădejde, de la Partidul Democrat, să ajungă în administrarea localităţilor, pentru a continua realizarea angajamentelor faţă de cetăţenii ţării. Pe durata acestei campaniei, am mers în localităţile ţării şi am avut ocazia să văd, o data în plus, care au fost realizările concrete obţinute de primarii şi consilierii Partidui Democrat în ultimii patru sau opt ani — grădiniţe, şcoli, drumuri, iluminare stradală, apeducte şi multe alte lucruri, care sunt apreciate de oameni”, a menţionat liderul democraţilor.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor a arătat că toţi candidaţii PDM sunt oameni capabili să unească, oameni care pot să construiască. “A venit timpul să le redăm locuitorilor municipiului încrederea în politicienii serioşi, care pot să realizeze proiecte de dezvoltare reale. Cu cât vom reuşi să îi convingem pe cetăţeni de această atitudine politică nouă pe care o propunem, cu atât vor creşte şansele Chişinăului la schimbare şi dezvoltare, cu echipa democrată!”, a spus Pavel Filip.

Candidatul democraţilor la funcţia de primar al capitalei, Monica Babuc, figurează în buletinul de vot cu numărul 15, iar lista Partidului Democrat pentru Consiliul municipal Chişinău este cu numărul 30.

pdm.md