Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPDM

Marian Lupu: PDM a crescut constant de la un scrutin la altul

|versiune pentru tipar| PDM, 15 iunie 2015 | 

El a subliniat că succesul democraţilor este demonstrat de cifre. “PDM a fost ales pe primul loc dintre toate partidele în 11 raioane din ţară. După primul tur al alegerilor, avem 147 de primari democraţi deja aleşi cu majoritate de voturi în localităţile lor. Faţă de alegerile de acum 4 ani suntem în creştere. În acelaşi timp, alţi aproape 260 de candidaţi la primării au reuşit să intre în turul doi, inclusiv în 10 centre raionale Acest succes ne responsabilizează să fim şi mai prezenţi, şi mai activi, şi mai implicaţi în viaţa familiilor din localităţile Moldovei, şi să realizăm mai multe fapte bune”, a declarat preşedintele PDM.

Liderul democrat i-a asigurat pe noii aleşi locali ai PDM de sprijinul pe care îl vor primi de la colegii lor, de la centru, pentru a-şi putea îndeplini promisiunile făcute în faţa alegătorilor. “Vom face acest lucru pentru că suntem şi ne-am comportat ca o echipă puternică, de nădejde. Iar această atitudine a noastră, unită, onestă faţă de alegători, ajută la creşterea PDM de la scrutin la scrutin”, a precizat preşedintele PDM.

Totodată, Marian Lupu a anunţat că Partidul Democrat va începe imediat construcţia unor majorităţi solide în consiliile raionale şi locale, majorităţi care vor putea realiza mai multe lucruri bune pentru oameni. “Această oportunitate de a forma majorităţi proeuropene ne bucură cu atât mai mult cu cât, astăzi, la nivelul întregii Republici, partidele proeuropene au fost mandatate să formeze majoritatea în 24 de raioane din ţară. Cu asemenea susţinere, e clar că harta Moldovei nu este roşie”, a punctat preşedintele PDM.

pdm.md