Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPDM

Marian Lupu: Prin acţiuni consecvente, primarii democraţi vor contribui la prosperarea localităţilor Moldova

|versiune pentru tipar| PDM, 19 iunie 2015

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, aşa cum a anunţat după primul tur al alegerilor locale generale, merge în toata ţara, pentru a le oferi susţinerea candidaţilor PDM pentru turul doi al alegerilor.

În cadrul turneului de promovare a candidaţilor democraţi în localităţile care urmează să aleagă primarii pe 28 iunie, Marian Lupu a discutat joi, 18 iunie, cu locuitorii satului Coşerniţa, raionul Criuleni, vorbindu-le oamenilor despre priorităţile democraţilor, planurile pentru fiecare localitate şi susţinerea familiilor.

“Prin acţiuni consecvente, proiecte importante dezvoltate de către exponenţii PDM pentru sate şi oraşe, am demonstrat că suntem partidul primarilor de nădejde, al oamenilor pricepuţi care sunt gata mereu să vină cu un ajutor pentru concetăţenii lor. Vă asigur că ne vom implica o sută de procente a le acorda tot sprijinul de la nivel central viitorilor primari, pentru ca ei să poată îndeplini promisiunile făcute şi să nu dezamăgească”, a declarat liderul democrat în cadrul discuţiilor cu locuitorii din Coşerniţa.

Candidatul PDM pentru primăria Coşerniţa, Alexei Cebotari, a spus, la rândul său, că sătenii vor găsi în persoana sa toată susţinerea pentru soluţionarea problemelor şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă din localitate.

pdm.md