Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPDM

Marian Lupu a vizitat raionul Anenii Noi în cadrul turneului de promovare a candidaţilor democraţi la alegerile din 28 iunie

|versiune pentru tipar| PDM, 26 iunie 2015

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a avut mai multe întrevedri cu locuitorii din raionul Anenii Noi, unde a efectuat o vizită de lucru în susţinerea candidaţilor democraţi în localităţile unde se va desfăşura turul II de alegeri.

În discuţiile cu locuitorii din Cobusca Nouă şi Speia, Marian Lupu a menţionat ca PDM promovează primari de nădejde, oameni care vor munci pentru a soluţiona problemele localităţilor pe care le vor reprezenta.

“Prin acţiuni consecvente, proiecte importante dezvoltate de către exponenţii PDM pentru sate şi oraşe, am demonstrat că suntem partidul primarilor de nădejde, al oamenilor pricepuţi care sunt gata mereu să vină cu un ajutor pentru concetăţenii lor. Vă asigur că ne vom implica o sută de procente a le acorda tot sprijinul de la nivel central viitorilor primari, pentru ca ei să poată îndeplini promisiunile făcute şi să nu dezamăgească”, a declarat liderul democrat.

La întâlnirea de la Cobusca Nouă a participat şi candidatul democrat Zinaida Iordachescu, iar la Speia — Vitalie Coteţ.

pdm.md