Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Liberalii din Ialoveni s-au lansat în cursa electorală pentru alegerile locale din 14 iunie 2015

|versiune pentru tipar| PL, 10 mai 2015

De Ziua Europei, 9 mai 2015, Organizaţia Teritorială Ialoveni a Partidului Liberal s-a lansat oficial în Campania electorală pentru alegerile generale locale din 14 iunie 2015. La eveniment au participat mai mulţi susţinători şi adepţi ai Partidului Liberal din Ialoveni.

În faţa celor adunaţi la evenimentul oficial de lansare în campania electorală la alegerile locale din luna iunie a acestui an, Organizaţia Teritorială a Partidului Liberal şi-a prezentat candidaţii la funcţia de primari şi consilieri pentru raionul Ialoveni.

Totodată, în cadrul întrunirii s-a discutat despre problemele cu care se confruntă raionul de mai multă vreme, dar şi au fost prezentate posibile soluţii pentru elucidarea acestora.

Printre raportori, la eveniment au fost prezenţi şi deputaţii fracţiunii Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, Ion Apostol şi Vladimir Cernat. Ultimul fiind şi candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar pentru Ialoveni.

Deputatul Vladimir Cernat a venit cu un mesaj pentru locuitorii oraşului Ialoveni, specificând că “raionul Ialoveni este cel mai liberal şi cel mai cu suflet raion din Republica Moldova şi este timpul să fie mai uniţi ca niciodată pentru a schimba viitorul împreună.”

pl.md