Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Liderii Liberali au mers la o plimbare alături de locuitorii capitalei în parcul “Valea Morilor”

|versiune pentru tipar| PL, 14 mai 2015

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, însoţit de deputatul fracţiunii liberale, Gheorghe Brega, şi echipa de tineret a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal din sectorul Centru al Capitalei, au ieşit aseară, 13 mai, la o primblare în parcul Valea Morilor, unde au vorbit cu cetăţenii despre campania electorală pentru alegerile locale din 14 iunie 2015.

Oamenii au fost plăcut surprinşi să-l vadă pe liderul liberal printre ei şi au accentuat că Mihai Ghimpu este primul şi unicul Preşedinte de partid care merge printre oameni şi se interesează de problemele lor. Aceştia au precizat că sunt mulţumiţi de activitatea primarului General al Capitalei, liberalul Dorin Chirtoacă, şi apreciază mult faptul că a renovat parcul Valea Morilor.

În pofida faptului că mai sunt unele lucruri de făcut pentru parc cât şi pentru Capitală, oamenii îşi pun speranţa că Dorin Chirtoacă va fi în continuare edilul Capitalei şi va continua să aducă Chişinăul la nivelul unei capitale europene.

La rândul său, Preşedintele Partidului Liberal le-a mulţumit cetăţenilor şi le-a dat asigurări că lucrurile vor continua să fie făcute în folosul cetăţeanului.

Totodată, dânsul a purtat discuţii şi despre situaţia geopolitică, dar şi cea socio-economică din Republica Moldova. Majoritatea oamenilor de vârsta a doua l-au întrebat pe Preşedinte dacă mai are rost să lupte şi dacă tineretul mai are vreo şansă pentru viitor în Moldova.

Mihai Ghimpu i-a încurajat şi le-a zis că viitorul depinde de ei şi de votul lor, adăugând că dacă la alegerile locale Partidul Liberal va pierde capitala, şansa Republicii Moldova de a se integra în comunitatea statelor europene este nulă.

pl.md