Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a fost în vizită la Liceul “Mircea Eliade”

|versiune pentru tipar| PL, 15 mai 2015

Încă o instituţie de învăţământ a fost vizitată de Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Este vorba despre liceul Mircea Eliade, unde liderul liberal a avut astăzi, 15 mai, o întâlnire cu elevii claselor a XII-a şi colectivul pedagogic al liceului.

Mihai Ghimpu le-a vorbit celor veniţi la întrevedere despre situaţia Republicii Moldov,a în contextul situaţiilor geopolitice tensionate în regiune, dar şi despre riscurile la care este supusă Republica Moldova după alegerile generale locale din 14 iunie 2015, în cazul în care vor fi votate partidele de stânga sau vor fi încurajaţi cei care au furat un miliard din bugetul de stat. Dânsul a reamintit profesorilor despre avantajele integrării Republicii Moldova şi în Uniunea Europeană şi a accentuat că la 14 iunie 2015 nu vor fi aleşi doar primarii şi consilierii în localităţile din republică, inclusiv Chişinău, ci va fi decis şi viitorul Republicii Moldova: Est sau Vest.

“Capitala a fost şi rămâne a fi cetatea rezistenţei şi posibilităţii de a merge înainte. De a merge în Uniunea Europeană, acolo unde omul şi legea prevalează! La data de 14 iunie 2015 trebuie să facem alegerea corectă, aceste alegeri nu sunt doar alegeri locale, dar sunt alegeri geopolitice. Din acest motiv vă invit să votăm primarii şi consilierii Partidului Liberal, oameni care muncesc cu suflet, sunt preocupaţi de problemele oamenilor şi sunt dedicaţi lor!” — a mai subliniat Preşedintele PL.

La rândul lor, profesorii şi elevii liceului “Mircea Eliade” au ţinut să-i mulţumească liderului liberal pentru că, în pofida programului încărcat, a găsit timp pentru a trece pe la ei prin vizită, dar şi au adăugat că susţin în totalitate activitatea de primar a lui Dorin Chirtoacă.

pl.md