Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu locuitorii comunei Băcioi, mun. Chişinău

|versiune pentru tipar| PL, 24 mai 2015 | 

“Astăzi ca niciodată viitorul nostru european este pus la grea încercare, astăzi votând pentru primar şi consilieri, nu înseamnă vot doar pentru sat, este şi un vot care ne va arăta încotr-o merge Republica Moldova”, aceasta este declaraţia făcută de Mihai Ghimpu la întâlnirea de sâmbătă seara cu locuitorii comunei Băcioi.

Trăim vremuri grele, când cei pe care poporul i-a votat pentru a le rezolva problemele, au furat miliardul, au trădat alegătorii şi au stopat cursul european al Republicii Moldova. Partidul Liberal, niciodată nu vă va trăda şi nu vă va fura, astăzi Dorin Chirtoacă şi PL, sunt garanţia continuării cursului european al republici, este garanţia că pe acest pământ să nu ajungă armata lui Putin, care după ce a ocupat Ucraina cu tancurile, vor să ne ocupe şi pe noi, doar că prin votul D-stră al cetăţenilor. Astăzi nu va trădat doar Partidul Liberal, Republica Moldova trebuie să devină un stat liber, prosper, unde omul să simtă Liberatea, Dreptatea, Bunăstarea şi Adevărul, acestea sunt sensul vieţii pe pământ,, a ţinut să puncteze Mihai Ghimpu.

Vitalie Şalari, primarul degrevat şi candidatul PL la funcţia de primar al comunei Băcioi, a mulţumit preşedintelui PL, dar şi lui Dorin Chirtoacă, pentru că în ultimii patru ani, a susţinut substanţial localităţile din componenţa comunei Băcioi, unde s-au construit drumuri noi, reparat şi construit un bloc nou la grădiniţa de copii, mai mult iluminat public, o fântână arteziană şi reţele de apeduct dar şi patru locuri noi de joacă pentru copii, precum şi multe altele.

În următorul mandat, pe care Vitalie Şalari îl va câştiga din primul tur, acesta îşi propune să finalizeze lucrările de reparaţie capitală a Grădiniţei nr.

140, lucrările de reparaţie capitală a stadionului din localitate, precum şi demararea lucrărilor de construcţie a staţiei de epurare şi a sistemului de canalizare pentru satele Băcioi, Frumuşica, Brăila şi Străisteni.

Printre obiectivele propuse se mai numără şi finalizarea lucrărilor de lichidare a gunoiştii neautorizate, continuarea dezvoltării reţelelor inginereşti (drumuri, apeducte, iluminat public, reţele electrice), amenajarea terenurilor de joacă pentru copii şi elaborarea planului urbanistic general al localităţilor din cadrul comunei Băcioi.

pl.md