Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu s-a întâlnit cu alegătorii din Coloniţa, Holercani şi Mărcăuţi

|versiune pentru tipar| PL, 25 mai 2015

Alegătorii din trei localităţi ale Republicii Moldova, Holercani şi Mărcăuţi, Dubăsari, dar şi cei din localitatea Coloniţa, municipiul Chişinău, s-au întâlnit ieri, 24 mai 2015, cu Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Liderul liberalilor a mers însoţit de activiştii PL, în toate cele trei localităţi menţionate mai sus, unde a discutat cu cetăţenii despre pericolul în care se află Republica Moldova în contextul alegerilor locale generale din 14 iunie 2015.

Dânsul le-a declarat celor prezenţi la întâlniri că alegerile locale din luna iunie nu sunt doar alegeri locale, dar sunt alegeri geopolitice. Alegeri unde se va decide soarta cursului european al Republicii Moldova — “Dacă vom vota partidele de stânga care optează pentru Uniunea Vamală sau cele care au compromis aşteptările cetăţenilor şi au furat un miliard de euro, cursul european al Republicii Moldova va fi periclitat. Echipa Partidului Liberal nu a furat şi nici nu va fura, nu a trădat şi nici nu va trăda niciodată. Acum totul depinde de noi, ce alegem şi ce vrem pe viitor. Vrem să trăim într-o societate fără corupţie, unde este pus în prim plan omul şi necesităţile sale, sau optăm pentru Uniunea Vamală, unde se face totul pentru funcţii şi bani, dar nu pentru oameni. Deci, dragi cetăţeni, vă invit ca pe data de 14 iunie să facem alegerea corectă şi să votăm primarii şi consilierii Partidului Liberal, pentru a menţine cursul european al Republicii Moldova şi pentru a face copiilor noştri un viitor mai bun la noi acasă, în Libertate, Dreptate, Adevăr şi Bunăstare.”

Cei prezenţi i-au adresat întrebări Preşedintelui şi i-au spus despre problemele cu care se confruntă. Aceştia au apreciat la nivel înalt activitatea politică a lui Mihai Ghimpu şi a întregii echipe a Partidului Liberal.

pl.md