Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu personalul medical de la Institutul de Medicină Urgentă

|versiune pentru tipar| PL, 26 mai 2015

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, însoţit de vicepreşedintele PL, şeful Direcţiei Sănătate din cadrul primăriei Chişinău, Mihai Moldovanu, a avut o întrevedere cu lucrătorii medicali ai Institutului de Medicină Urgentă.

În cadrul întrevederii, Mihai Moldovanu, în calitate de şef al Direcţiei Sănătate, le-a comunicat celor prezenţi despre succesele înregistrate de către direcţia municipală pe care o conduce, în perioada celor opt ani cât la cârma primăriei s-a aflat Dorin Chirtoacă.

La rândul său, liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a ţinut să le amintească angajaţilor Institutului de medicină Urgentă că în pofida greutăţilor şi dilemelor din politica Republicii Moldova, echipa Partidului Liberal a spus mereu adevărul tranşant şi este unica echipă care nu a furat şi nu a participat în proiecte dubioase care au prejudiciat bugetul de stat cu miliarde de lei.

“În acest context, pe data de 14 iunie 2015, când vor avea alegerile locale generale, cetăţenii vor trebui să decidă ce vor alege. Vor alege o viaţă mai bună alături de o echipă de politicieni cinstiţi sau vor alege pe cei care ies în faţa cetăţenilor şi vorbesc frumos, ca ulterior să-i fure şi să compromită cursul european al Republicii Moldova, ori vor vota pe cei care vor cu Uniunea Vamală, cei care fac jocurile Moscovei?

Trebuie să înţelegeţi că alegerile locale nu se limitează doar la primari sau consilieri, sunt alegeri geopolitice. Iar pentru a salva cursul european al Republicii Moldova, este prioritar să nu lăsăm Capitala în mâna trădătorilor sau oportuniştilor.

Candidatul PL, Dorin Chirtoacă, este un adevărat vector european, fiind apreciat la nivel internaţional. Dar pentru a face schimbările până la capăt nu este îndeajuns să ai un primar bun, trebuie să deţii şi majoritatea în Consiliu. De aceea vă invit ca pe data de 14 iunie să salvăm împreună cursul european, să votăm Dorin Chirtoacă şi echipa de consilieri ai Partidului Liberal”, a spus Mihai Ghimpu.

pl.md