Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală cu personalul Spitalului Clinic de Traumatologie şi Ortopedie

|versiune pentru tipar| PL, 27 mai 2015

Deputatul Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, şi şeful Direcţiei Sănătate a primăriei Chişinău, Mihai Moldovanu, au avut astăzi, 27 mai 2015, o întâlnire electorală cu angajaţii Instituţiei Medico-Sanitară Publică “Spitalul Clinic de Traumatologie şi Ortopedie”.

La întâlnire, preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a comunicat celor prezenţi priorităţile candidatului PL la cel de al treilea mandat la funcţia de Primar General al mun. Chişinău din partea PL, Dorin Chirtoacă.

“O sumedenie de probleme au fost rezolvate, dar mai sunt şi multe de făcut. Pentru a face schimbările spre bine nu este suficient să ai un primar bun, este necesar să ai majoritatea în consiliul municipal. Trebuie cu toţii să înţelegem că dacă vrem să avem un oraş la nivel european, trebuie să optăm la alegerile generale locale pentru consilierii şi candidaţii la funcţia de primari din partea Partidului Liberal!” — a spus Mihai Ghimpu.

La rândul lor, cei prezenţi la întrevedere au apreciat aportul adus de către Dorin Chirtoacă în dezvoltarea continuă a sistemului de sănătate publică din Chişinău, dar şi activitatea politică a preşedintelui PL, Mihai Ghimpu.

pl.md