Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu şi Lilian Carp au avut o întâlnire cu profesorii Liceului Teoretic “Traian”

|versiune pentru tipar| PL, 28 mai 2015

Mihai Ghimpu şi Lilian Carp au avut astăzi, 28 mai 2015, o întâlnire electorală cu colectivul pedagogic al liceului teoretic “Traian” din sectorul Botanica al Capitalei.

Lilian Carp, Vicepreşedinte al PL, a vorbit profesorilor despre proiectele implementate în capitală de către primarul general, Dorin Chirtoacă, pe parcursul celor 2 mandate, dar şi despre succesele înregistrate de acesta.

La rândul său, Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a ţinut să explice celor adunaţi situaţia în care s-a pomenit Republica Moldova în ziua de azi şi care sunt principalele motive pentru care aceştia trebuie să voteze pe data de 14 iunie 2015 candidaţii Partidului Liberal la funcţiile de primari şi consilieri.

“Alegerile din 14 iunie vor fi ca niciodată alegeri istorice. Istorice pentru că ne aflăm într-o ipostază destul de complicată. Pe 14 iunie nu alegem doar primarii şi consilierii, dar alegem şi ceea ce dorim pentru copii noştri. Alegem să trăim în continuare cu cei care fug după bani şi funcţii sau alegem ceea ce este în interesul cetăţeanului? Echipa Partidului Liberal nu a furat niciodată şi nici nu va fura, nu v-a trădat şi nici nu vă va trăda, pentru că echipa PL a fost mereu cu sufletul alături de oameni şi am muncit pentru interesul cetăţeanului!” — a spus Mihai Ghimpu.

Cei prezenţi au mulţumit Preşedintelui PL pentru vizită şi au apreciat activitatea sa politică, dar şi succesele înregistrate de Dorin Chirtoacă şi munca pe care a depus-o acesta pentru ca oraşul Chişinău să fie mai aproape de nivelul unui oraş european.

pl.md