Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a participat la festivitatea dedicată ultimului clopoţel la Liceul Academiei de Ştiinţe a Moldovei

|versiune pentru tipar| PL, 29 mai 2015

Preşedintele Partidului Liberal, Deputatul Mihai Ghimpu, a participat astăzi, 29 mai 2015, la ultimul sunet pentru cea de a cincea promoţie de absolvenţi ai claselor a XII-a de la Liceul Academiei de Ştiinţe a Republicii Moldova.

Liderul liberalilor a înmânat medalii şi diplome pentru cei mai buni elevi ai instituţiei şi le-a urat succes în viaţă.

“Astăzi aveţi posibilitate să vă mândriţi cu trecutul vostru. Aveţi posibilitatea să construiţi împreună cu noi viitorul. Nu vă opriţi la ceea ce aţi însuşit şi aţi obţinut în liceu, continuaţi să atingeţi vârfurile piramidei cunoştinţelor. Republica Moldova are nevoie de voi, de oameni care fac carte şi cu caracter! Le mulţumesc profesorilor pentru munca depusă, misiunea DVS este una grea, dar nobilă! Sunt sigur că în acest liceu sunt formate personalităţi, caractere şi oameni pregătiţi să creeze un viitor mai bun şi să ducă lupta pentru cauză până la capăt!” — a spus Mihai Ghimpu.

Administraţia liceului l-a decorat pe preşedintele PL cu o medalie şi i-au mulţumit pentru activitatea dumnealui şi pentru că i-a onorat cu prezenta la unul din cele mai importante evenimente pentru ei.

După sărbătoarea ultimului sunet, elevii Liceului Academiei de Ştiinţe, profesorii, dar şi părinţii prezenţi la festivitate au participat la o discuţie directă cu Mihai Ghimpu. Acestuia i-au fost adresate întrebări despre activitatea sa politică şi despre cum a început lupta pentru limbă română, alfabet şi valori naţionale.

pl.md