Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Cociulia, Baimaclia, Goteşti, Rezeni, Pârjota, Hâjdieni şi Fundurii Vechi susţin Primarii şi Consilierii PL

|versiune pentru tipar| PL, 1 iunie 2015

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a avut mai multe întâlniri electorale în acest weekend. Dânsul a avut discuţii cu alegătorii din localităţile Cociulia, Baimaclia, Goteşti (Cantemir), dar şi cu cei din localităţile Rezeni (Ialoveni), Pârjota (Râşcani), Hâjdieni şi Fundurii Vechi (Glodeni).

Liderul liberalilor a mers la cetăţeni cu un mesaj deschis, prin care i-a informat despre pericolul în care se află cursul european al Republicii Moldova dacă la alegerile locale generale din 14 iunie 2015, mai multe voturi vor lua partidele de stânga.

“Astăzi ca niciodată viitorul Republicii Moldova spre Uniunea Europeană se află în impas şi este pus la grea încercare. Pe 14 iunie 2015, votând pentru primar şi consilieri, nu înseamnă vot doar pentru sat, este şi un vot care ne va arăta încotro merge Republica Moldova. Alegem să mergem spre Uniunea Vamală, unde în prim plan este pusă lupta pentru bani şi funcţii? Sau mergem spre Uniunea Europeană, acolo unde prioritar sunt interesele cetăţeanului şi drepturile sale, dreptul la exprimare şi dreptul la libertatea de a lua decizii?

Azi ca niciodată trăim vremuri grele. Cei pe care poporul i-a ales pentru a le rezolva problemele au furat miliardul, au trădat alegătorii şi au compromis cursul european al Republicii Moldova. Echipa Partidului Liberal niciodată nu a trădat şi nici nu vă va trăda, nu va furat şi nici nu vă va fura! Candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri PL sunt astăzi garanţia continuării cursului european al republicii. Ei sunt un factor garant ca pe acest pământ să nu vină armata lui Putin. Ruşii acum au înţeles că dacă pe ucraineni i-au ocupat cu tancurile, pe noi vor să ne ocupe prin votul D-stră, al cetăţenilor. Partidul Liberal, partidul care este cu sufletul alături de oameni, sunt unicii care optează pentru ca Republica Moldova să devină un stat liber, prosper, unde omul să simtă Libertatea, Dreptatea, Bunăstarea şi Adevărul, acestea fiind sensul vieţii pe pământ!” a accentuat Preşedintele PL, Mihai Ghimpu.

Totodată, liderul liberalilor a participat la inaugurarea unui monument în Memoria Victimelor Regimului Comunist de ocupaţie, în localitatea Rezeni, Ialoveni.

Cei prezenţi au apreciat vizita Preşedintelui PL şi au ţinut să-i mulţumească pentru activitatea sa politică, dar şi a întregului partid. În pofida faptului că se comfruntă cu probleme de ordin social şi economic, atât cei din sudul ţării, cât şi cei din nord, sunt siguri că Partidul Liberal va face schimbarea până la capăt şi va face Dreptate.

pl.md