Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Preşedintele PL, Mihai Ghimpu, s-a întâlnit cu angajaţii Clinicii stomatologice pentru maturi şi copii

|versiune pentru tipar| PL, 4 iunie 2015

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, şi şeful Direcţiei Sănătate din cadrul primăriei Municipiului Chişinău, Mihai Moldovanu, au avut astăzi, 4 iunie 2015, o întâlnire electorală cu angajaţii Clinicii stomatologice pentru maturi şi copii.

În cadrul întrevederii cu medicii stomatologi, liderul liberalilor le-a comunicat celor prezenţi rezultatele activităţii primarului Dorin Chirtoacă pe parcursul celor 8 ani de activitate la cârma Primăriei municipiului Chişinău, dar şi despre planurile pe viitor ale acestuia pentru a aduce capitala la nivelul unui oraş european.

Tot în cadrul aceleaşi întrevederi, Mihai Ghimpu a ţinut să reamintească celor prezenţi care este pericolul în care se află cursul european al Republicii Moldova, dacă la cârma primăriei municipale va accede un alt candidat şi dacă majoritate voturilor din campania electorală a alegerilor generale locale vor merge la partidele de stânga.

“Republica Moldova se află acum într-o situaţie când cetăţenii ei trebuie să se decidă odată pentru totdeauna spre care zonă economică, politică şi socială tinde. Dacă vom vota la data de 14 iunie partidele de stânga, înseamnă că decidem să rămânem în zona post-sovietică, acolo unde toate acţiunile funcţionarilor de stat sunt în interes propriu, pentru funcţii şi pentru bani. Este de datoria noastră să tindem spre Uniunea Europeană, acolo unde în prim plan sunt interesele cetăţeanului şi nevoile acestuia. Eu înţeleg că cei din partidele pro-europene au compromis cursul european, au vorbit frumos la televizor, dar pe din spate au furat miliardul şi au făcut alianţă cu comuniştii. Dar nu toţi sunt la fel! Echipa Partidului Liberal nu v-a trădat şi nici nu vă va trăda, nu a furat şi nici nu va fura! Liberalii fac totul cu suflet pentru oameni, pentru cetăţenii acestui stat, care timp de 25 de ani au simţit ce înseamnă trădarea. Noi vom lupta în continuare pentru menţinerea cursului european şi pentru bunăstarea cetăţenilor Republicii Moldova. Deci, dragi cetăţeni, eu vă invit ca pe data de 14 iunie să mergem la urnele de vot şi să facem alegerea corectă, nu doar pentru noi, dar şi pentru viitorul copiilor noştri! Să votăm candidaţii PL la funcţiile de consilieri şi primari!”, a mai zis Mihai Ghimpu.

Cei prezenţi au apreciat activitatea Preşedintelui PL, a Primarului degrevat, Dorin Chirtoacă, şi a întregii echipe a Partidului Liberal. De asemenea, dânşii au urat succes echipei PL în campania electorală din 14 iunie, fiind siguri că Dorin Chirtoacă va rămâne în continuare în fruntea primăriei Chişinău.

pl.md