Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Suburbiile îl susţin pe Dorin Chirtoacă şi echipa Partidului Liberal

|versiune pentru tipar| PL, 12 iunie 2015

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a participat astăzi, 12 iunie 2015, la câteva acţiuni ale Organizaţiilor Teritoriale ale Partidului Liberal, cu scopul de sensibilizare a cetăţenilor de a ieşi la vot pe data de 14 iunie şi să voteze pentru continuare dezvoltării europene a capitalei şi a întregii republici.

În acest scop, Mihai Ghimpu a participat alături de Organizaţia Teritorială a PL Ciocana la un marş de solidarizare şi îndemnare a cetăţenilor de a acorda un vot pentru candidatul PL la cel de al treilea mandat la funcţia de primar al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, şi pentru echipa de consilieri municipali PL.

Ulterior, liderul liberalilor a mers în localitatea Truşeni, unde a vorbit în faţa locuitorilor despre importanţa votului acordat echipei PL la alegerile locale generale.

Pe finalul zilei, dar şi a campaniei electorale, Mihai Ghimpu a mers la întâlnirea cu băştinaşii săi, din localitatea Coloniţa, unde a fost organizat şi un concert pentru a mobiliza locuitorii din Coloniţa să iasă la vot.

La concertul organizat în Coloniţa au evoluat mari artişti ai muzicii naţionale, precum Nicoalea Glib, Zinaida Julea şi Isidor Sârbu.

Un cuvânt de bine în faţa celor adunaţi a avut de spus şi candidatul PL la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

Atât Mihai Ghimpu, cât şi Dorin Chirtoacă le-au mulţumit celor prezenţi pentru susţinerea şi încrederea pe care le-o acordă.

pl.md