Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă au avut întâlniri cu locuitorii suburbiilor municipiului Chişinău

|versiune pentru tipar| PL, 12 iunie 2015

Mihai Ghimpu,Preşedintele Partidului Liberal, însoţit de deputatul fracţiunii liberale, Gheorghe Brega, şi membrii Organizaţiei Teritoriale a PL sectorul centru, au continuat ieri, 11 iunie, campania de la uşă la uşă. Aceştia au mers pe la porţile oamenilor din orăşelul Codru, municipiul Chişinău, unde au vorbit cu alegătorii despre activitatea de 8 ani ai lui Dorin Chirtoacă la cârma primăriei, dar şi despre planurile de viitor ale acestuia pentru continuarea dezvoltării capitalei şi a suburbiilor.

Ulterior, liderul liberal a mers la o întâlnire electorală şi cu alegătorii din localitatea Durleşti, municipiul Chişinău.

Dânsul a accentuat pentru cei prezenţi despre importanţa votului acordat pentru candidaţii PL la funcţia de primari şi consilieri, în contextul situaţiei economice, socială, politică şi geopolitică a Republicii Moldova.

“Capitala este ultima redută a emancipării naţionale şi şansa de salvarea a cursului european al Republicii Moldova, care a fost compromis de aşa zisele «partide pro-europene». Dragi cetăţeni, acum ca niciodată trebuie să ne unim forţele şi să votăm pentru candidaţii PL la funcţiile de primari şi consilieri. Alegerile locale din 14 iunie nu sunt doar alegeri politice, ci sunt alegeri geopolitice. Acum când cei care vorbesc frumos la televizor, iar prin spate fură un miliard, au compromis cursul european şi au îndreptat populaţia spre Kremlin, trebuie să fim vigilenţi şi uniţi! Noi vrem să trăim într-o societate fără corupţie, unde conducerea pune preţ pe cetăţean şi nevoile acestuia, dar nu pentru funcţie şi bani” — a subliniat Mihai Ghimpu.

La Durleşti, Organizaţia Teritorială a PL Buiucani a organizat pentru cei prezenţi un concert de zile mari. Aceştia au fost delectaţi de muzica formaţiei Acord, ansamblului Plăieşii, Victoria Lungu şi alţii.

În faţa celor prezenţi a ieşit şi candidatul PL la cel de al treilea mandat în calitate de edil al capitalei, Dorin Chirtoacă.

Dânsul a venit cu un mesaj de susţinere a colegului său Victor Morgoci, în calitate de primar al localităţii Durleşti, şi a concretizat pentru cei prezenţi planurile de viitor cu privire la dezvoltarea capitalei şi a suburbiilor acesteia.

“Am ajuns într-o situaţia absurdă! O situaţia în care Partidul Liberal este atacat din toate părţile! Am observat în această campanie că toate partidele sunt împotriva noastră. Va chem să nu acordaţi nici un vot celor care au furat Moldova, nici un vot celor care au trădat Moldova, nici un vot celor care au fost în cârdăşie 25 de ani şi acum se dau eroi! Ne atacă pentru că dacă ne ridicăm noi, Partidul Liberal, ei toţi vor fi traşi la răspundere! Fără dreptate, de râia corupţiei, de râia hoţiei, de râia celor care îşi bat joc de oamenii de rând, nu vom scăpa! De aceea, ieşiţi duminica la vot ca să învingem în Chişinău şi în republică, aşa vom face cu adevărat dreptate pentru oameni! Vă chem duminică la vot ca să demonstram că suntem stăpâni la noi acasă!” — a accentuat Dorin Chirtoacă.

pl.md