Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală în satul Ghelouza, Străşeni

|versiune pentru tipar| PL, 22 iunie 2015

Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, a avut ieri, 21 iunie, o întâlnire electorală cu locuitorii satului Ghelouza, Străşeni. Liderul liberalilor a mers la Ghelouza pentru a îndemna locuitorii s-o susţină pe Nicoleta Malai, candidatul la funcţia de primar al aceleiaşi localităţi din partea PL, în turul doi al alegerilor locale generale.

Cu această ocazie, Mihai Ghimpu a declarat următoarele:

“Stimaţi cetăţeni, duminica viitoare trebui să conştientizaţi că voi trebuie să votaţi oameni care înţeleg ce înseamnă funcţii publice. Funcţia publică este pentru voi, nu pentru viitorul sau actualul primar, iar Nicoleta Malai este un om care ştie că funcţia publică este pentru oameni, nu pentru bani. Voi sunteţi cei care veţi decide dacă vreţi ca satul dvs să se dezvolte, să beneficieze de fonduri europene, fiind condus de un primar competent. De aceea, vă îndemn ca duminica viitoare să votaţi corect, pentru a nu lăsa loc de regret! Vă îndemn să suţineţi candidatul PL, Nicoleta Malai!” a subliniat Ghimpu.

Pentru cei prezenţi la eveniment a fost organizat şi un concert, iar pe scenă a evoluat interpreta de muzică populară, Ioana Căpraru.

pl.md