Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPL

Victor Morgoci — Primar de Durleşti! Dorin Chirtoacă — Primar de Chişinău!

|versiune pentru tipar| PL, 23 iunie 2015

Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal, a continuat ieri, 23 iunie, campania “de la uşă la uşă”, pentru mobilizarea electoratului din oraşul Durleşti, în susţinerea candidatului PL la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, şi a candidatului PL la funcţia de primar al oraşului Durleşti, Victor Morgoci.

Liderul liberalilor a discutat cu alegătorii despre priorităţile lui Dorin Chirtoacă şi Victor Morgoci, în special cele cu privire la dezvoltarea şi urbanizarea pe viitor a localităţii lor, dar şi despre pericolul care îl prezintă contracandidata din partea PSRM.

Chiar dacă în prezent s-au făcut multe lucruri bune pentru localitatea lor, mai sunt şi altele de făcut, însă locuitorii or. Durleşti s-au arătat mai mult deranjaţi de faptul că socialiştii optează pentru excluderea suburbiilor din componenţa municipiului Chişinău.

Dânşii au menţionat că vor susţine candidatura lui Dorin Chirtoacă, întrucât dânsul este singurul primar care a avut fapte concrete, iar pentru următorul mandat are proiecte concrete, dar nu mizează pe minciuni şi populisme.

pl.md