Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPLDM

TLDM Orhei este pregătit pentru alegerile locale

|versiune pentru tipar| PLDM, 7 mai 2015

În data de 6 mai, Tineretul Liberal Democrat din Orhei s-a întâlnit într-o şedinţă de lucru pentru a discuta planul de activitate, dar şi implicarea organizaţiei în alegerile locale din luna iunie. La eveniment au fost prezenţi preşedintele raionului Orhei, Ion Stefârţă, primarul oraşului Orhei, Vitalie Colun, şi preşedintele TLDM, Andrei Spânu.

În cadrul întâlnirii, tinerii au discutat despre activităţile organizaţiei şi modul în care tinerii trebuie să se implice în politică. “Când am candidat la funcţia de primar al oraşului Orhei, aveam doar 25 de ani. Acum, după multe realizări ale echipei noastre, îmi dau seamă cât de important a fost să mă implic de tânăr în politică”, a menţionat Vitalie Colun, primarul de Orhei.

Preşedintele raionului, Ion Ştefârţă, a invitat tinerii să vină cu propuneri şi iniţiative şi să contribuie la dezvoltarea raionului. “Aşteptăm de la voi idei şi soluţii. Sunteţi tineri şi cunoaşteţi care vă sunt problemele. Noi vom fi alături şi vă vom ajuta”, a spus primarul.

La finalul întâlnirii, preşedintele TLDM, Andrei Spânu, a mulţumit tinerilor pentru implicare şi i-a îndemnat să participe în campania electorală din acest an, dar şi în activităţile Organizaţiei de Tineret.

Participanţii la şedinţă au adoptat o rezoluţie în care cheamă tinerii din raion să susţină echipa Partidului Liberal Democrat din Moldova la alegerile locale generale.

pldm.md