Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPLDM

Stela Baltag — candidatul PLDM la funcţia de primar Stăuceni

|versiune pentru tipar| PLDM, 11 mai 2015

În comuna Stăuceni a avut loc evenimentul de lansare a candidatului PLDM la funcţia de primar, Stela Baltag, şi a listei consilierilor PLDM.

La eveniment au participat Liliana Palihovici, vicepreşdintele PLDM, Serafim Urechean, candidatul PLDM la funcţia de primar general, membri de partid şi cetăţeni ai comunei Stăuceni.

În debutul evenimentului, Liliana Palihovici a declarat că PLDM este pregătit pentru alegerile locale, iar candidatul Stela Baltag este profesionista care va aduce în comunitate proiecte europene şi va contribui, prin fapte, la dezvoltarea or. Stăuceni.

“Este o doamnă responsabilă, plină de entuziasm, care va lua decizii doar în folosul comunităţii. Dacă a reuşit să pătrundă în sufletul fiecărui copil pe care îl învaţă, atunci cu siguranţă va reuşi, împreună cu localnicii, să înţeleagă şi să soluţioneze problemele existente în comunitate”, a spus Palihovici.

Serafim Urechean a subliniat că “problemele locale trebuie să fie soluţionate fără implicarea factorului politic.

Cetăţenii au dreptul să beneficieze de servicii şi infrastructură de calitate, indiferent de culoarea politică. Administraţia publică locală are un scop: satisfacerea interesului general al cetăţeanului. În acest sens, este nevoie de un dialog permanent dintre administraţia publică centrală şi suburbiile oraşului”, a spus Urechean.

Candidatul la funcţia de primar Stăuceni, Stela Baltag a subliniat rolul managerului bun care poate, prin decizii şi strategii administrative coerente, să transforme comunitatea.

“Locuiesc în Stăuceni şi nu sunt indiferentă. Sunt un om al faptelor, şi nu al vorbelor. Cred sincer că pot aduce prin proiecte mai multe fonduri şi investiţii pentru dezvoltarea infrastructurii”, a menţionat Baltag.

Evenimentul a întrunit peste 300 de participanţi.

pldm.md